Lessen/Training

Ik bied trainingen voor ruiter en paard. Er kunnen prive-lessen worden gevolgd of lessen in groepsverband. De lessen worden afgestemd op het niveau van ruiter en paard. Zowel gevorderde ruiters als beginnende ruiters kunnen lessen bij mij volgen. De lessen vinden plaats op mijn trainingslocatie of bij u aan huis. Ook heb ik veel ervaring in het grondwerk, aangezien hier de basis ligt voor het respect van het paard voor de ruiter. 

Daarnaast kan uw paard voor kortere of langere tijd bij mij in training worden gezet.

Uw paard wordt dan vijf tot zes dagen in de week door mij getraind. In overleg is het mogelijk uw paard tijdens de training zelf door te blijven rijden. Gedurende de trainingsperiode wordt uw paard dan drie dagen per week door mij gereden en kunt u zelf een paar dagen per week rijden of les krijgen.

Ik heb een zeer ruime ervaring in het werken met jonge paarden en ben dan ook gespecialiseerd in het zadelmak maken jonge paarden. Maar ook voor het wedstrijdklaar maken van uw paard of het bijsturen van ongewenst gedrag kunt u bij mij terecht.

Met enige regelmaat organiseer ik clinics onder meer in teampenning, cutting (ook op de mechanische koe) en grondwerk. Kijk voor meer informatie bij evenementen. 

© 2015 - Jeroen Bakker Quarter Horses